Hari Raya Dengan Shaklee


Rasa macam baru semalam dengar Takbir Raya. Tiba-tiba je hari ni dah 10 syawal. Cepat betul masa berlalu๐Ÿ˜Ÿ

Setiap kali raya lin memang busy kat rumah mak je. Dari sebelum raya, sampai lah minggu kedua syawal. Tetamu tak berhenti datang nak ziarah mak. 

Bila dah busy tu, memang tak sempat la nak makan. Nasib baik la ada protein shake shaklee. 

Protein Shake Shaklee Untuk Elak Gastrik

ESP dan Cinch Shake memang penyelamat untuk orang yang tak sempat nak makan. Lagi-lagi orang yang ada gastrik macam Lin ni.  Lin suka mix ESP + cinch sebab akan rasa kenyang lebih lama dan rasa dia more creamy.

ESP shaklee ni basic protein + 9 jenis asid amino termasuk 5 jenis vitamin B dan Kalsium. Antara kebaikan ESP shaklee

✔️ ESP untuk elak gastrik
✔️ ESP untuk sarapan instant
✔️ ESP untuk express meal
✔️ ESP untuk jaga diet
✔️ ESP untuk kawal pengambilan gula 
✔️ ESP untuk tenaga
✔️ ESP untuk milk booster 
✔️ ESP untuk ibu berpantang 
✔️ ESP untuk sembuhkan luka
✔️ ESP untu kawal kolestrol 
✔️ ESP untuk masalah jerawat
✔️ ESP untuk kuatkan rahim
✔️ ESP untuk kulit Breakout 
✔️ ESP untuk kencing manis

Cinch Shake pula upgraded version dari ESP. Cinch Shake Shaklee lebih baik berbanding ESP sebab;

  • Cinch Shake ada multivitamin dan berperanan sebagai meal replacement.
  • Cinch Shake ada leucine untuk bantu bakar lemak dan bina otot 
  • Cinch Shake ada tiga perisa iaitu coklat, latte dan vanilla


Ostenutrix Shaklee Untuk Masalah Sakit Badan dan Sendi

Bila dah busy ke hulu  ke hilir, kaki ni pulak sakit rasa macam nak tercabut. Badan sakit sana sini๐Ÿ˜ฉ. Lin ambil Ostenutrix Shaklee untuk masalah sakit badan. 

Ostenutrix Shaklee mengandungi kalsium, vitamin D, magnesium, Zinc, copper, manganese dan boron.


Herblax Shaklee Untuk Detox

Dah nama pun raya, mesti lah ada pergi beraya ke rumah saudara dan kawan-kawan kan ๐Ÿคญ. Time ni segala jenis makanan Lin sumbat. Yela, tuan rumah dah hidang makanan, takkan kita nak tengok je kan ๐Ÿ˜†.

Tapi balik rumah Lin terus ambil herblax. Lin suka herblax Shaklee sebab herblax bantu buang balik segala sisa-sisa toksin yang ada dalam perut ni. Paling best sebab herblax tak buat kita rasa sakit perut melampau.

Herblax Shaklee untuk buang sisa toksin dalam badan


Begini lah kisah pentegar Shaklee, sentiasa melekat je dengan supplement shaklee. Hari Raya Dengan Shaklee katanya ๐Ÿ˜…

Kalau ada yang nak cari produk shaklee ready stock KL area boleh contact lin ye ๐Ÿ˜


COD Shaklee Sentul

COD Shaklee KL

Shaklee Sentul Ready Stock

Shaklee KL Ready Stock


#nextlevelblogging

#shaklee2023

#shakleetriumph2023

#shakleethrive2023


Hubungi Lin untuk :

KONSULTASI PERCUMA,

HARGA PRODUK TERBAIK DAN

PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE


Whatsapp : 012-7476395

Facebook: Lin Abu Bakar

Instagram: noorazlin_ab

Catalog Shaklee : lin.shaklee
















Comments

Popular Posts