Hari Raya Open House

 Bila sebut pasal raya, mesti terbayang yang indah-indah, meriah semua tu kan 😁


Raya lin berubah sejak tahun 2020. Arwah abah pergi tinggalkan kami pada hari raya ke 20. 10 hari selepas hari kelahiran arwah.

Sejak tu, raya kami sekeluarga tak semeriah dulu. Persiapan tu tetap ada, tapi tak semeriah dulu.

Tapi, hidup perlu diteruskan. Yang pergi takkan dilupakan, yang ada harus diraikan😁.


Sape salam paling lama tandanya dia banyak dosa dengan orang tu πŸ˜†


Untuk hari raya pertama, kitorang memang akan stay kat rumah je. Tunggu semua adik beradik balik beraya bersama-sama. Yela masing-masing dah berkahwin, dah ada keluarga mentua. Kena la ikut turn kan 😁


Orang lain sibuk beraya, Lin dari dulu memang memerap kat dapur je. Bukan tak nak beraya, tak sempat nak berayaπŸ˜… . Tetamu memang tak henti datang rumah mak. Tahun lepas, raya ke 11 baru lin dapat keluar beraya. Kena gelak je dengan adik beradik yang lain masa tu. Nasib badanπŸ˜†.


Tapi tahun ni macam terlebih beraya pulak nampaknya. Start raya kedua sampai raya ke 10, beraya tanpa hentiπŸ˜…

Time mak kena dylisis memang lin duduk rumah je, standby untuk tetamu nak datang beraya. Masak la apa yang patut kan. Time mak tak dylisis, seawal 9 pagi kami dah keluar pergi beraya. Balas dendam ke apa ni πŸ˜†



Sehari beraya tu biasanya kami pergi dalam 4-6 buah rumah. Semua rumah ada sediakan makanan sedap-sedap πŸ˜‹

Kalau tuan rumah hidang makanan macam ni, takkan nak tengok je kan πŸ€ͺ

Boleh ke tengok je kalau dah terhidang macam niπŸ˜†

Jawapannya memang tak laπŸ˜…. Bayangkan kalau 5 buah rumah, semua hidang makanan sedap-sedap, apa la jadi dengan perut ni ek. Rasa nak meletup wey πŸ˜…

Masa ni perut dah start senak kekenyangan


Tapi nasib baik lin dah standby herblax shaklee awal-awal. Sebelum keluar beraya lin telan 3 biji herblax. Petang tu sampai rumah, ngam-ngam terus masuk toilet. LegaaaπŸ˜†


Herblax Shaklee untuk lancarkan pembuangan


HERBLAX SHAKLEE

Herblax shaklee ni memang antara produk shaklee yang mendapat sambutan ramai khususnya yang mengalami masalah pencernaan dan berat badan.

Shaklee menggunakan bahan-bahan asli, premium dan semulajadi untuk menghasilkan Herb-Lax Shaklee. 

Antaranya bahan-bahan yang ada dalam herblax shaklee ialah daun senna, kulit pokok buckthorn, likuoris, daun alfalfa, akar culver, jintan hitam, jintan manis, akar rhubarb dan bunga mallow biru.


Mengandungi pelbagai jenis herba


FUNGSI HERBLAX SHAKLEE

Herblax shaklee memang terbukti berkesan untuk masalah penghadaman. Antara kebaikan herblax shaklee adalah ;

  1. Melawaskan pembuangan
  2. Detoks usus besar dan buang toksin dalam badan
  3. Bantu turunkan berat badan
  4. Kempiskan perut
  5. Bantu kurangkan masalah jeragat dan jerawat
  6. Bantu kurangkan bau mulut
  7. Bantu kurangkan penyerapan lemak dalam organ


1 botol Herblax shaklee mengandungi 120 tablet dan berharga RM63.75. Cara dapatkan produk Shaklee dengan harga ahli boleh baca di sini.


Sekian saja entry tentang Pengalaman hari raya open house Lin tahun ni. 


Nak cari supplement shaklee boleh contact lin ye 😁


Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin πŸ’•


Shaklee Sentul Ready Stock

COD Shaklee KL

COD Shaklee Sentul

Postage setiap hari

πŸ“² 012-7476395


#nextlevelblogging

#shaklee2023

#shakleetriumph2023

#shakleethrive2023



Hubungi Lin untuk :

KONSULTASI PERCUMA,

HARGA PRODUK TERBAIK DAN

PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE




Whatsapp : 012-7476395

Facebook: Lin Abu Bakar

Instagram: noorazlin_ab

Catalog Shaklee : lin.shaklee



#shaklee #shakleekl #shakleesentul #shakleeselayang #shakleesubang #shakleeampang #shakleebatucaves #shakleesegambut #shakleekeramat #shakleesetiawangsa 

#shakleewangsamaju #shakleesetapak #shakleegombak #shakleehartamas #shakleeipoh #shakleeshahalam #shakleepenang #shakleemelaka #shakleekelantan #shakleejb

#shakleemurah #shakleepj #setkurusshaklee #setslimmingshaklee #cinchshaklee #omegaguardshaklee #lecithinshaklee #menudiet #setdietshaklee #tipskurus











Comments

Popular Posts